hepi holiday, hepi intersesi n hepi part-time job??

so, alhamdulillah.. satu sem sudah pon terkedek-kedek tinggalkan aku semalam selepas menjawab paper im.. paper im aku rs plg ssh.. n plg menggerunkan aku rs. pointer pon aku rs jatuh.. n aku takut cgpa ak jth jgk.. huhu.. papepon, berserah pd takdir.. dan ilahi..

so, pada kwn yg amik intersesi sem ni.. teruskan usaha.. heheh pada yg dok lepak2 kat umah.. hepi lepak,,, and pd yg kije part-time tu, keje leklok.. keh keh

so, aku pon telah menukar url blog aku ni pada www.fatinhusna.blogspot.com. spy org sng igt.. kehkeh. hari ni aku g kl berjalan2 jalan ngan kesmawati n sabtu ngan ahad ak berjalan ngan abg aku!! yes,, merasa aku nek kete myvi.. so, after this ak jarang post blog sbb kat kg xde internet.. huhu k lah,, kes pon da mrh aku ni.. srh ak mandi. sbb nak g terminal kol 9.15 ni.. zoom...bye..

Comments

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~