wahhh!!! jobstreet!! menesenkan..

so aku dah mule aktiviti mencari internship untuk diri aku. bnyk gakla. dalam 5o job ak apply. da ad 5 company pggl ak. n kbnykn application aku "kept for reference" sbb thn dpn nak mulenye.. hehhehe mmg agak tensen sbb bnyk gak tulih "unsucessful"!!! wahh.. heheh alah.. tu aku mintak cikgu, mmgla x dpt.. so, ttg application ni,,, bnyk gak la mmntgkan chinese language skill.. huhu ak mmg ad.. tp da lupe.. so, ak tolak dl yg mn mmntgkan language tu dulu.. n try others.. da ad 2 yg tulih "under consideration".. wah.. berita baik tu.. so.. ad hrpn.. hehhe ak jgk ad mintak company2 besar mcm maxis, toyota, bank2 di malaysia ini, honda, perodua.. n mcm2 lg., ak hrp ak dpt company besar.. so, dalam ni aku telah meminta pertolongan pn noraishah ( channel mgt) untuk jd reference person untuk ak.. thanks!!sng sket kije..
btw, ak x tau nak wat pe time cuti nih.. pas ni nak teman mak aku g pasar jumaat.. hahahha n nak masuk minyak kete mak ak.. n slipkan kad mesra ak.. heheh ak br renew lesen ari ni.. rm 30 setahun..hehehe.. k lah.. gud luck final exam result.. agaknye bile nak kuar eh???

Comments

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~