Friday, June 5, 2009

result kuar 11 Jun!!!

so, aku dah tny kwn aku, reha, n then dia ckp result kuar 11 jun.. maknenye khamis mggu dpn.. huaaaa... takot... ak hrp pointer aku ok la sbb ak x nak jth blk cgpa ak ke 2 pointer... huhuu mmg menesenkan.. so, ap yg aku riso?? internet marketing, ekonomi, hmm channel, hmm boleh dikatakan sume r.. ak hrp sgt opinter ak still 3 lagi sem ni.. jgnlah jth ke 2.. lgpon ak mmg agk mls sem ni.. ak pon x tau nape..

so, sprti biase kdg2 result ni kuar sk ati dia mcm chipsmore, kjp ad, kjp xde.. kdg2 lmbt, kag2 cpt.. so beware.. sem dpn ak x tau mcm mn nak study kalu result ak down.. tp bak kate lim,, hmm tulah hasil usaha aku selama ini.. huuhuhuh

0 COMMENTS:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...