result kuar 11 Jun!!!

so, aku dah tny kwn aku, reha, n then dia ckp result kuar 11 jun.. maknenye khamis mggu dpn.. huaaaa... takot... ak hrp pointer aku ok la sbb ak x nak jth blk cgpa ak ke 2 pointer... huhuu mmg menesenkan.. so, ap yg aku riso?? internet marketing, ekonomi, hmm channel, hmm boleh dikatakan sume r.. ak hrp sgt opinter ak still 3 lagi sem ni.. jgnlah jth ke 2.. lgpon ak mmg agk mls sem ni.. ak pon x tau nape..

so, sprti biase kdg2 result ni kuar sk ati dia mcm chipsmore, kjp ad, kjp xde.. kdg2 lmbt, kag2 cpt.. so beware.. sem dpn ak x tau mcm mn nak study kalu result ak down.. tp bak kate lim,, hmm tulah hasil usaha aku selama ini.. huuhuhuh

Comments

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~