Wednesday, November 11, 2009

berakhirlah sudahh..

so, today is the last paper - mkt664 - agro based marketing yang memang agak susah.. seperti biase aku akan ckp, ak MMG X KOMPEM RESULT SEM NI MCM MANE?? MCM SUSAH JE... AND MACAM BAD.. REALLY BAD.. adoi.. ak bnyk men sem ni.. seyes... berakhirlah paper td, ak start kemas bilik.. huhu sedeynye.. bilik yg ak tggl selama 1 tahun setengah ni... this is best bedroom i eva had... huhu ak mmg syg nak tgglkan study.. lps ni g praktikal... n then kije.. hmm ak mmg x nak keje lagi.. aku nak sambung master.. tp result ak x lah segempak mane untuk ak sambung master.. kena lupekan sekejap master.. kumpul duit untuk sambung master.. bermakne kije dulu.. ak akn try apply untuk scholar master.. kalu dpt,,, alhamdulillah.. kalu x, x sampailaa hajat tukan..

4 all my frens from uitm johor yg mengenali aku, aku mnx mf kalu terkasar bhs, terguris ati and all the memories will be last forever... disebabkan aku x nak kehilangan kwn2 kelas, aku pon watlah yahoo! group for b5m2.. jangan lupe update pape psl korang kat dlm yahoo group tu.. aku akn tukar name group ke b6m2 dis december.. harap sume lps paper n x repeat.. sbb AK TAKOT REPEAT!!!!

adios..

0 COMMENTS:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...