Tuesday, January 19, 2010

~ lagu touching tahap cipan ~

yeeehaaa!!! good morning dunia.. skrg time kul 12.09 am. ak baru bgn tido... hahah ku 8.30 mlm sharp aku tdo n menjangkakan ak tdo balik kul 2.. bgn kul 6.40.. boleh?? keh keh.. mak ak kejut kul 6.15, ak memanjangkan tdo ak sehingga kul 6.40. boleh?? keh keh.. rileks r.. tempat keje 10 mnt je dr umah.. nothing 2 worry bout. ak tgh wat proposal skrg tp bosan thp gaban.. pasni cdgnye nak tgk fb plak.. dpt aggressive opinion trhdp shoutout ak "frens will not help u forever. family does~" .. veli de hot topic maa.. keh keh

ak br dikejutkan td oleh satu kol yg ak suke sbnrnye.. tp dsbbkan ak tdo td.. mls nak jwb.. iaitu dr abg aku.. heheh bukan abg syg.. tp abgku kandung... haha dia menanya soalan yg wat ak pk bnyk kali nak jwb sbb ak tgh mamai la kan.. q's nye:

1. bil tepon semalam da kena blok.. da byr da, da boleh pki ke? dia kol ak.. maksudnye da boelh r tu.. hampeh.. ye r, sbb ak ngan dia kan 1 akaun family plan.. tensen ak ngan maxis ni.. lmbt 2 hari byr pun kena blok.. bengong..
2. bile hbs praktikal.. ak igt dia da tau nih??
3. x jadi balik minggu depan.. nmpk gayenye postpone lagi r pembuatan lagu ngan dia.. lagu RAYUAN HATI.

so, tujelah q's nye.. membuatkan ak berpk bnyk kali n mase yg diamil pon pnjg sbb mamai nyer psl.. hampeh.. so, berckp ttg lagu baru nih.. ak otw tgh wat lirik lagu t'sbt. ni kalu masuk finak AJL, penulis lirik dia mesti tulis - FATIN HUSNA SUIB. wah.. bangge gitu.. berangan je aku nih.. lagunye abg ak nyanyi tp ak plan untuk nyanyi gak dlam versi ak.. keh keh.. ni mencuri lagu namenye.. nyanyi saje2.. keh keh.. lagipon ak x reti plucking gitar mcm abg ak men.. ak tau strumming je.. huhu.. k, ni lirik dia..

RAYUAN HATI

Di sini ku berdiri
Menatapi Pelangi
Indah Luhur Aku perlu Engkau Di Sisi

Biarku tak mengerti
Penantian Ku ini
Sebelumku Mencari Jawapan Takkan runtuh

Sempurnanya Dirimu
Ku Akui
Sepenuh Hati


Satu Yang Ku Pinta
Agar Kau
Terus Setia

*Chorus
Tiap Malam
ku berdoa
agar engkau terus setia menanti
ku kembali


Tiap Bintang
Yang Ku Bilang
Ku Berjanji akan Bersamamu
Susah Senang

Tiap Malam
ku berdoa
agar engkau terus setia menanti
ku kembali

Tiap Bintang
Yang Ku Bilang
Ku Berjanji akan Bersamamu
Susah Senang

Bridge
Kau kan bisa hampa
Ku Merasa Gundah
Ku mengharapkan
Kita Kan Terus Bersama

Oh Oh
Oh Oh

*Chorus
Tiap Malam
Yang Mendatang
Tiap Waktu
Yang Menjelang
Ku Terus Berdoa
Kau Kembali

Tiap Bintang
Yang Ku Bilang
Tiap Nafas
Yang Berhembus
Ku Berjanji Bersamamu
Susah Senang

lirik ni akan berubah overtime.. heheh ni originally bnyk dr abg aku.. ak edit sket2 je.. kena panjangkan lagi melodi lagu ni.. so, aku boleh tolak n tmbh lirik lagu yg baru.. wat masa ni, yg da dgr lagu ni, ak bg penghormatan pd best fren ak dl, lim kok han yg sentiasa menyokong ap ak wat.. dia ckp dia sk dgr lagu ni.. cm x brape clear sgt sbb ni bkn wat dlm studio heehh.. this song is atill in .wav punye format. ak akn tkr ke mp3 format using youtube downloader.. pastu br boleh masuk dlm blog n muziboo.. using muziboo br ak boleh masuk dlm fb n twitter untuk dgr ap pndpt org la kan.. best gak wat lagu ni.. dpt experimenting... bile ak nyanyi lagu ni, touching gler2 la.. huhu bnyk gune plucking gitar dlm lg ni mcm lau PERGI from AIZAD.. heheh bestnye.. pape update untuk lagu ni ak akn tls dlm blog..

k r.. mlm2 ni ak mmg sk merepek n kat tmpt praktikal ak dpt title bdk sk berbual.. huhu mulut n tgn jalan eh.. kih kih.. 4 my frens.. gud luk in ur interns.. salam..

1 COMMENTS:

penchenta lilly said...[Reply to comment]

nak dengar..nak dengar..
masok youtube tau..
heh heh heh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...