penatnye wat thesis..

salam.. lame da x tulih blog.. blog ak lagi satu ak khaskan untuk pembuatan lagu2 baru. keh keh.. ak otw wat thesis.. bit penat.. aku wat je kat office.. da xpedulik da.. lantakkan.. huhu.. smm background bnyk plak ak eliminate n ak bnyk concentrate on report itself. wat questionnaire for 22 people.. huhu skrg ak nak menambah lagi sources ak dr 8 journals to 10 plus 2 books n several articles.. huhu so ak igt nak g sgmt for fifth time untuk tny last final report nih.. ak nak mengucapkan berbanyak2 time kasih kat akak aku yg jd editor report ak.. tdo lmbt r ak rini.. n pada kwn2 yg bnyk bg info pd ak mcm ana bulat, ratu n yana.. kihkih.. ak igt nak tukar thesis ni untuk proposal master ak.. ak mnx uitm n upm.. n referee nye puan sasai.. n pm hjh norsiah.. thanks!btw, ak pon nak mnx 1 scholar untuk ke korea.. huhu dpt ke?? kalu dpt.. alhamdullilah.. the most important is the scholarship! ak xkan smbg master kalu xde scholar.. huhu nmpkny kije dl r.. target ak kije mesti r bank.. bnyk sket salary.. huhu.. k r.. good luck in ur thesis! adios..

Comments

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~