Tuesday, May 18, 2010

hmm berbelah bagi..

ak smlm g interview master kat uitm shah alam.. bangunan dia x ku sangke mcm tu.. ak igt better dr segamat. hehe.. ak tdo umah ana bulat kat subang jaya. n ak nak berterima kaseh kat dia sbb dok ulang alik hantar aku since ak dtg smpilah ak balik ke jb. smpi kat sane, ak ngan ana g lah cr graduate business school. berpusing2 sampai nak dkt 1 jam. heheh pastu jumpelah jugak. ak pon masok nengok. pergh.. ramai gak. kiteorg memule wat english test. pastu tggu nak diinterview plak. nm ak tersenarai untuk kol 2.30 ptg. tp disebabakan x ramai yg ad untuk panel ak, ak interview kol 10.00 pagi macam tulah.. heheh cepat kan. so masok dalam 3 org. sorang dak tpm, sorang dak marketing shah alam ak dak marketing johor.. heheh panel nyerla dok ngentam kiteorg.. perghh,, ak rs mcm x dpt je master nih.. so ak wat planning untuk apply utm master december ni. kat skudai kalu x dpt la master uitm ni. so ak pon ngah planning untuk cr kije. esok ak ad interview citibank. huhu x tau dpt ke x.yg bestnye smlm, dpt kenal ngan rmi org baru. best plak. cume ak x rs ak dpt master nih.. huhu pape, wish me luck.. n gud luck to u all.
p/s: ak sbnrnye berbelah bagi nak smbg ke x nih..


3 COMMENTS:

En iLham said...[Reply to comment]

ko cube la try kat UPM.bagus jugak bussiness school die.lagi best kalau ko wat PJJ.dapat dua2.keje dapat.master pun dapat.hehe

Syafiqah Nabilah Azali said...[Reply to comment]

hmm ramai gak membe aku cam ko. Still pikir nk smbung ke tak. Cam syamil cdg Fatin, ko tak nk try buat PJJ? Tp kene pandai bagi mase la, keje dan study. Papepun, tahniah & gud luck tuk ko k!

phatien88 said...[Reply to comment]

thanks btw. rasenye kalu x dpt sini, ak g mnx utm skudai kot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...