counting days...

hmm so aku sekarang tggu nak sambung belajar lagi.. hmm mcm x percaye ak akn smbg. ak mmg x letak harapan tggi kat sambung study ni. sume ak serah kat tuhan. hny dia yg tau ap yg terbek untuk aku. untuk application master ni aku rase mcm agak senang, x bnyk dugaan, so ak pon amik kptsn untuk smbg wlpn interview bnyk dtg.. yg plg terkilan ad interview tu tawar kije gaji starting rm2600.. pergh. huhu.. yg plg menesenkan aku skrg ni ialah wet. ak wat pinjaman ptptn lagi untuk byr yuran. hmm disamping tu ak mnx gak beberapa biasiswa n skim mane2. insyaallah ak akn usahakan jgk untuk dpt scholar untuk master ni wlpn ak nyer result degree ak x lah brape bagus sgt. huhu ak tekad nak tebus balik time master.

untuk kawan2 sume, gud luck cr kije pd sape2 yg nak cr kije. tips bergune untuk cepat dapat kije - usaha. apply je sebanyak mungkin.

for kawan2 yg tgh study , belajar elok2 sbb kalu da hbd study mcm ak ni n result x spt mn yg diharapkan, menyesal jugak. tapi aku bersyukur ngan kurniaan n rezeki tuhan. alhamdulillah..

for kawan2 yg nak sambung, sambung lah time mude2 ni, sbb nnt da kije, ssh nak smbg. ak smbg pon sbb loan ak x lah sbnyk dak u len.. hihi.. so tambah loan aku.. n masih mude.. (perasan)

okeh, pape gudluck!

Comments

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~