a new day will come~

so ak akan memulekan pembelajaran aku kat uitm shah alam minggu dpn , 5 julai. x taula boleh ke x deal ngan study lg, kije lg.. insyaallah ak akn kije di kumon part time di seksyen 7. ahad ni ak g ngan abg ak kesana di rumah sewa. hmm alhamdulillah sbb dpt umh sewa b4 nek ni. so ap ak nak bwk brg lg ye..

1. gitar.. ak x leh hidop ngan gitar aku ni.. wlpn murah aje.. kihkih
2. laptop .. bnyk berjase laptop aku ni..
3. printer. mesti bwk, kang x leh wat kije
4. bj n suar.. penting! kang nak pki ape kan
5. bakul, baldi, brg2 mandi- untuk badan wangi
6. beg - x tau nak bwk beg ape... beg adidas ke beg elle
7. dompet, hp, planner, pensil box.. huhu -- untuk perancangan hidop
8. gambar family -- takut rindu ke
9. kamera - tgkp gmbr kngn..
10. file2 -- nak ltk dokumen2 pntg

tu je r kot. ak pon x prepare pape lg.. huuhu

p/s: 2 all my frens yg g jb ritu, sori x dpt join.. hiihhi

Comments

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~