Saturday, July 17, 2010

pathetic~

duit duit~ tu yg ak dok pk skrg ni.. mcm mn nak dpt wet~ jakel plak da penoh.. bengong tol.. kalu da penuh, x yah le letak kain rentang sebesar2 umat.. wat penat g je.. ble ntah ak nak cr kije part time nih.. ayoyo.. hmmm ptptn lmbt lg plak dpt...

so dlm kelas boleh dikatekan yg plg mude.. so spttnye ak kene pggl dorang abg2 n akak2,, kihkih.. sbb ak sorang je yg 22 thn.. huhu tp ak x pggl pon.. so master ni penoh ngan assignment.. lg bnyk dr degree sbb grade dia based on assignment yg merangkap dlm 70-80% dr jumlah markah keseluruhan. not macam degree kan.. final exam merangkap 50- 60%.. so sape2 nak smbg master kat uitm ni.. oklah kelas dia..,, best jugak.. so ak ad dgr rumors beberape org rakan kite nak sambung master jugak.. bagusla tu.. kije skrg pon agk ssh nak dpt. n gaji pon x sbrp.. kalu mcm ak, ak mau jd lecturer.. so amik master.. try nak dpt TPM yg ak apply isnin ni..

so sape2 nak sambung, welcome to the university n for those dat come from branch mcm ak ni.. mau diingatkan -- culture shock is a normal thing... sbb ia mmg berbeza sm sekali.. harap maklum.. so online application open in august.. kemasukan intake bulan 12.. sape2 nak msk tu, lost tetibe ke,, dun segan2 mnx tlg ngan me ye.. i sedia membantu..

0 COMMENTS:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...