AAK (ade aku kesah)!

so dalam life aku sekrg ni mmg ak bnyk implement ayt AAK ni dlm hidop. kdg2 ia bgs untuk tidak memeningkan kepale pk pasal org len yg duk nak menyibok hal org len.. yg duk nak menyibok pasal hal aku.. dan etc etc..

so ayt ni efektif digunakan dalam beberape situasi iaitu:

1) malas nak cmpr grup org yg duk sk mengumpat org len.. (innocent ok??)
2) time mengantok
3) time gaduh ngan bf
4) time org len nyibok duk tegor ko psl bnd yg dia x suke ko wat (keras kepale ok??)
5) time gaduh ngan kwn2
6) time puase yg nak dtg ni (sbb penat kan pose)

so , untuk berpuase ni.. aku harap ak akn implement ayt ni untuk dipraktikkan.. best tau;
sbb...

ORG AKAN GLER BENGANG BLE KO CKP "AAK??" OR ACTION KO MENUNJUKKAN KO "AAK"..

aku pon nak mnx mf sesape yg skt jiwa bile ak mnnjkkan sifat2 AAK ak, sbb nak pose ni kan... yg plg pntg.. ak akn memaafkan sesape pun.. n ak hrp org pon akn memaafkan aku jugak ye..

to owls my fren; especially:

1) dak skul sekolah rendah
2) dak skul sek menengah
3) dak matrik melaka
4) dak uitm segamat
5) dak uitm shah alam
6) dak umah sewa dulu n skrg

hihi... selamat pose.. jgn mengade2 nak tinggal pose kalu xde sbb yg kukuh.. so ntahle nape ak nak wish happy pose day to all my new fren kat shah alam:

1) grup member ; (kai, ash, shazeer, malek, ridzal, kak tz, seri)
2) dak klas group c mba (kak haslinda, nini, bell, ... etc)
3) dak umah (ana bulat (rumate), wanda, wina, dalila, intan n the geng, hanim)

now, praktik kan AAK pd tempat yg betol ye rakan2... renungkan dan selamat beramal.. :))

Comments

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Slab Slai 2015 / 2016