review filem2 yang baru ak nengok sekarang ni...

but.. bukan filem yg baru keluar tau.. ni filem yang baru ak tengok.. ade yg baru,, ade yg lame.. huhu ...

1. Three Idiots..

cerite ni aku tengok semalam.. start dari kul 2 pagi sampai kul 4.. ak xleh tido so ak tengoklah citer ni.. citer ni sangat touching.. sampai ak menangis la katekan.. bile time bab mak bapak tu, ak pun nangis... huuhuu memang sedih,, tapi bab kelakar memang klaka la.. citer ni mengisahkan 3 org kawan.. frenship dorang memang sgt kukuh.. ak pun x tahulah kalu boleh dapat kawan2 macam ni seumur hidup.. banyak kawan makan kawan je. ye x? tapi aku suggestkan pada sape yg x tengok lagi,,, tengoklah.. i bagi 5 bintang out of 5!!

2. Devil (ni citer baru nih)


citer ni oklahh.. care dia menyampaikan mesej tu kenelahh.. mesej dia --jangan wat jahat.. nanti dapat balik kat ko.. hahah citer ni dalam lif je.. pembunuhan 5 orang kat atas ni di dalam satu lif yg tengah stuck.. boleh bayangkan?? hihi.. cara dia bagi terkejut audience ok.. terusik gak aku.. ade org ckp citer ni citer pembunuhan.. tapi jangan tertipu ye.. ni citer hantu.. harap maklum ye.. sebab aku kene tipu ngan kaunter girl tu cakap ni citer pembunuhan.. sebab yelah.. tengok midnight movie.. aku kat umah dahle tido sorang.. kang naye je aku x tido.. hahah tapi naseb dapat tido malam.. tapi citer ni ending x best.. sebab?? korang kenelah tengok. ak seyes menyampah ngan ending yg x best gini.. aku bagi 3 je rating dia...


3. vampire sucks..
citer ni mmg sucks... seyes jgn tengok... rating aku bagi -5.. haa kan.. habis duit korang.. x best langsung.. banyak benda lucah.. so di x rekemenkan.. ye.. ak malas nak review movie ni dah .. bengang duit aku habis...

Comments

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~