tq!

wee~~~ alhamdulillah.. ak dpt boleh dikatekan bnyk gak respondent for questionnaire di dlm post di bwh nie.. n sesape da jawab questionnaire tersebut.. ak ucapkan terima kaseh banyak or thank you veli much!! korang mmg besh! ak igt nak wat award kat sesape yg dah wat questionnaire ak ni.. so sape2 da wat, sile pos komen kat bawah ni.. nnt ak bg award kat korang.. kuikui.. kalu ad sesape nak wat questionnaire, leh click kat bawah.. ak pernah anta link questionnaire through::

1. facebook ak ..
2. email - yahoo mail @ gmail..
3. my blog
4. yahoo chat -- room kuala lumpur and johor.
5. mirc

respondent first yg wat questionnaire ni islah abas. respondent yg plg bnyk songeh -- abg aku (dia suroh ak bacekan question and ak kene tick, kalu x phm, ulang lagi sekali)..

so ape sbnrnye tujuan ak wat questionnaire ni -- ni adalah keje team untuk master of business admin ak.. untuk mengenalpasti korang nyer kesukaan dan keselesaan mengunakan website2 yang menjual produk atau servis..

so sesape ade blog, jgn segan2 wat questionnaire kat bawah.. x phm tny.. xde masalah.. n then ak bg award.. nak??

btw.. tq!!

Comments

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~