Sunday, November 21, 2010

alhamdulillah~

2 COMMENTS:

Tomato Gurl's Life said...[Reply to comment]

suka maher zain..

pertanyaan fatin di entry latest cik tom tue..cik tom dah jawab by update di entry sama..tp xpe cik tom copy paste blk kat sini juga ye..


SOALAN 2: Fatin tanya contoh nak wat pasal banner di sidebar sy.. cume x phm kat step 7.. if sy ade more than 1 banner code, saye kene repeat copy paste the whole code in step 7 untuk banner code yang len or simply put the ul code between the banner code.

JAWAPAN: Kalau fatin nak letak banyak banner dalam 1 autoslide menu je, fatin just simply letak semua code banner between the code tue je. Tak perlu copy paste whole code dalam step 7. Copy paste whole step 7 tue just incase kalau fatin nak buat autoslide menu ke 2,3 so on.

faham x?tak faham boleh tanya..dan selamat mencuba ye ;)

L0veLinkz said...[Reply to comment]

tingkatkan backlink dan visitor hanya copy paste banner sahaja dan simpan di blog anda....hasilnya nantikan ...
kalau rajin x plore banner kat bawah post dalam blog tu....satu persatu masukkan backlink....try la...thanks...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...