alhamdulillah~

Comments

suka maher zain..

pertanyaan fatin di entry latest cik tom tue..cik tom dah jawab by update di entry sama..tp xpe cik tom copy paste blk kat sini juga ye..


SOALAN 2: Fatin tanya contoh nak wat pasal banner di sidebar sy.. cume x phm kat step 7.. if sy ade more than 1 banner code, saye kene repeat copy paste the whole code in step 7 untuk banner code yang len or simply put the ul code between the banner code.

JAWAPAN: Kalau fatin nak letak banyak banner dalam 1 autoslide menu je, fatin just simply letak semua code banner between the code tue je. Tak perlu copy paste whole code dalam step 7. Copy paste whole step 7 tue just incase kalau fatin nak buat autoslide menu ke 2,3 so on.

faham x?tak faham boleh tanya..dan selamat mencuba ye ;)
L0veLinkz said…
tingkatkan backlink dan visitor hanya copy paste banner sahaja dan simpan di blog anda....hasilnya nantikan ...
kalau rajin x plore banner kat bawah post dalam blog tu....satu persatu masukkan backlink....try la...thanks...

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~