Saturday, November 20, 2010

buat bodo..

salam malam..
mis twit sekarang ade satu konflik with one friend nih.. but x delah nak gaduh.. just pelik..

kawan aku ni ntah kenape tetibe senyap seribu bahase, but before that dia ok je,, siap gelak2 lagi.. hmm ak ade wat salah ke?

~aku mesej x balas..

~aku bagi post kat wall fb ko, ko x berketuk berketak..

~nak kol karang, aku xde kredit

~ym memang sure x balas la kan..

kang nak tanya nape dia ni senyap, pelik plak situasi tu.. sebab kiteorang xdelah nak isytiharkan perang.. then aku cakaplah problem kecik aku ni kat my best fren aku sorang ni.. dia cakap..

1. mungkin dia bz
2. mungkin dia bad mood
3. mungkin dia ade masalah
or
4. mungkin dia merajuk ngan ko.. (apekah??)

hmm.. aku xlehla kawan2 aku ni kalu senyap ke ape ke.. pening duk pikir.. walaupun xde mende pun sebenarnye.. huuu.. kalu:

1. dia bz, ak rase x, sebab cuti sem nih
2. dia bad mood, xkan setiap saat bad mood?
3. kalu ad masalah, xkan xleh nak balas mesej aku tu?
4. kalu dia merajuk,,, hmm.. ni ak x tau nak cakap ape r..

papepun, if kawan ak ni bace post ni, ak nak mengucapkan..

SORRY

n kalu xde pape, ak yang emo sgt ke ap?

p/s: salah ke ak pikir macam tu ngan tindakan dia macam tu?

0 COMMENTS:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...