Thursday, November 25, 2010

di tag.. jawab2

salam petang..

beberape ari ni, mis twit mood kurang ok dek gigi bongsu yang tumboh n sakit.. hmmm tensen.. nak blog pon kurang ade mudnye..

ok .. aku nak jawab satu tag from kawan ak, wanda. dia ni merangkap kawan ak kenal sejak bulan jun 2010. merupakan ex-hosmate ak. hihi now ak dah pindah ke rumah baru.. sob sob

soklan2nye:

1. pe bende yang paling penting dalam hidop aku?
cite2 aku nak jadi lecturer, nak habiskan master on time.

2. bende terakhir aku beli ngan duit sendiri.
aku pakai ptptn beli makeup bobbi brown. (melampau giler..)

3. kat mane tempat perkahwinan yang aku nak wat nanti dan temanye..
hmm kat kampong je.. ak nak wat simple je. tema -- x kesah r..

4. adakah aku sedang bercinta sekarang?
nope.. hahaha

5. berape lame aku akan mencintai kekasih?
hmm depend.. kalu relationshipnye kapel aje.. mungkin x lame sebab aku ni jenis cepat bosan.. kalu kawen, sampai mati.

6.dimana aku selalu jumpe kekasih..
aku x de lover.. so x jumpe di mane2.. kuang kuang

7. novel / buku / majalah yang terakhir di beli.
ni.. emmm last ak beli set soklan pmr matematik untuk jawab yayasan bank rakyat. tapi x wat pon.. adeh..

8. name penoh?
fatin husna suib.. sedap x?

9. antara mak ngan ayah, mane lagi mesra.?
mak la kot.. ntah.. x sure.

10. namekan orang yang betul2 nak jumpe dalam hidop.
hmm.. kawan2 matrik dulu -- lim, fatiyah, mar, zatul.. huhu

11. adekah aku basuh baju sendiri..?
erm.. kadang2 x basuh sendiri gak.. heheh

12. di manakah tempat yang aku nak gi..
mekah of cos..

13. pilih salah satu : peluk or cium
cium. sebab suke cium kunyet.. hihi

14. bagitau 3 perkara pasal orang yang tag aku nih..
- peramah
- lawak
- pandai amik ati mak mertua.. (apekah??)

15. lima bende yang aku sangat sayang dalam hidop..
- famili
- kunyet
- gitar
- lappy
- rantai n gelang yg mak bagi

16. lima lagu yang aku selalu dengar.
- paramore - decode
- maher zain - thank you allah
- paramore - ignorance
- paramore - misery business
- bruno mars - just the way you are

17. bile tarikh lahir n sambut kat ne tahun lepas.
14 ogos. hmm kat umah.. time tu pose.. so mkn bukak pose tu lagi best dr sambut bedday.. wee~~

18. 7 orang blogger yang nak di tag.
- nora
- ash
- isma

19. cerita sket pasal blogger pertama aku tag..
islah. kawan dah kenal sejak form 1. :)

p/s: bab cinte2 ni.. sedikit malas mau citer... haha

5 COMMENTS:

SyafiqaNabila said...[Reply to comment]

insyaAllah nanti aku jawab ye..heheh

*rindu nak jumpe kunyet (oh bukan kunyit ea..hehe)

mis twit said...[Reply to comment]

heheheh... kunyet pun rindu gak nak jumpe ko.. dia ckp ngan ak smlm.. lupe nak bgtau ko.. hahah

SyafiqaNabila said...[Reply to comment]

wah mantap betul kunyet..dah boleh berinteraksi ngan tuan dier..ni yang aku makin rindu kat die nih..heheh

nora said...[Reply to comment]

babe , malu nak tanya ni, tapi nk tanya gak. emmm...emmmm tag tu ape ha? aku nk wat pe pas aku dapat tag? aaaaaaa aku dah malu ni tanya soalan ni

sekian, terima kasih
nora
(budak baru belajar =p)

mis twit said...[Reply to comment]

no need to shy nora! :) good to ask!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...