final exam finally over..

so final exam smlm, paper eco, dah pun habis,.. then untuk mencelebrate kan ak nyer klas for this sem, coz ade some of my classmates will not be in the class for next sem.. coz dorang ade yg nak tukar mode program from full time mode to part time mode. im still in the full time mode next sem but hoping to get two scholarship from yayasan bank rakyat and also Tenaga Pengajar Muda (TPM). huu kene wat solat hajat bnyk2 nih..
so beralik kpd celebration after the final exam, ak ngan kwn2 pon glah 1 kedai nih -- nm dia cili.. ak pon x igt sgt nm kedai tu.. tp kat seksyen 9 rasenye.. dok mkn2 kat situ 1 klas.. pastu tn punye kdi dok markup harge mknn kiteorg gler la mahal kan... rm10++ average .. giler.


so pas makan, kiteorg pun doklah snap2 gambar.. huuu i really like la my classmates.. so sporting n happening.. but next sem we will never know.. mgkn rmi yg xde, or rmi yg dah ke kelas len.. ye x?


si taj yang dipeluk oleh 4 jejake dr kelas ini.. dia akan meninggalkan kelas sem hadapan.. huhu diucapkan semoge berjaye lah in watever u do..


budak2 kelas tangkap gambar kat sebelah kedai cili tu.. suke ek dorang...

malek, seri (ketua kelas) and ak.. heheh pas mkn.. seyes ak sgt selekeh.. haha

so pas tu , kiteorg pun bawaklah haluan masing2 ke tempat lain -- ade yang gi bowling, ade yang g jalan2 n sebagainye.. huuu ak gi umah one of our classmates untuk jadi photographer for those yang swimming.. weee..

p/s : hepi deepavali untuk indians.. :)

Comments

NICK IRFAN said…
sdih plak tgk gambar2 ni sbb semua nak berpisah dh lps ni...
phatien88 said…
tulah.. huhuuhuu

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~