got two new assignments from churp churp!

salam petang..

tadi mis twit bukak google mail.. n got two new assignments from churp churp.. esemennyer:

1. Frisomum
2. Jipaban

hehe.. sebenarnye aku x paham sangat macam mane nak masuk bende ni.. sebab ianye baru. papepun just masuk je.. :) dia nyer kontest a little challenging..

kalau macam frisomum, dia akan bagi arahan.. agak panjang.. pastu wat words untuk di jadikan ads di twitter rasenye.. rasenyelah kan. time nak wat words ads tu, words tu limited. dia bagi wat 136 words macam tulah.. kene include kan all the keywords yang diberi dalam arahan yang surely lebih dari 136 words.. huhu

kalu korang dapat esemen, good luck! churp churp ni ade kat dalam nuffnang..

p/s: thanks btw to churp churp!

Comments

nora said…
macam best je nih
phatien88 said…
besh2! mmg besh!

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~