Tuesday, November 23, 2010

join first giveaway from Cikgu CT junior

salam pagi..

pagi2 ni, mis twit nak join 1 kontest from Cikgu CT. contest ni aku masuk coz ingatkan nak bagi hadiah tu kat my mom. tupon if menangla.. kuikui

nilah hadiahnyee! wehehe

saya nak mengucapkan supaye cikgu CT n her business baik2 hendaknye.. mungkin x lame lagi saya pon akan dapat gelaran cikgu.. kihkih cikgu Fatin.. (insyaallah la hendaknye ye)

so sape2 nak join kontest ni, leh r tekan SINI, syarat2 kontestnye senang aje:

1. mesti jadi follower cikgu CT. -- siap! (saya follower ke 53)
2. linkkan blog dia dalam blog. -- siap!
3. bagi ucapan sket. -- siap!
4. tinggalkan komen kat blog cikgu CT -- siap!
5. tarikh kontest 22 nov 2010 - 31 disember 2010 -- sempat lagi.. hehe
6. terbuke pade blogger malaysia sahaja -- saya bukan blogger U.S!!

p/s: meh r join same!

0 COMMENTS:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...