KAWAII GADGET'S CONTEST


salam malam!

arini mis twit nak join lg satu kontest from mummy pinky.. hihi ive been tagged by eyka. thanks! bit excited nak masuk kontest ni sebab its about song! yup n the gift pon one of the things yg i like n i always buy since im 17 years old iaitu a mashimaro mp3! hihi.. saya pon suke mashimaro sebab dia cute. dulu saya pernah ade 1 keychain mashimaro warne putih.. wehehe.. ~~

ok, dalam kontest ni saye mesti nak kene letak 1 lagu.. ok, lagu ni saye nak perkenalkan adalah lagu ciptaan abang saye, n saye sendiri yang nyanyikan balik. khas untuk mummy pinky. kalau x sedap, jangan mare.. hihi disebabkan abang saye tidak berada di rumah sekarang dek bekerja, saya sendiri yang menkan gitar akustik untuk lagu ni.. tu yang kalut tu..

lagu ni berkisar tentang dua kekasih yang setia.. duduk berjauhan.. dan mengharapkan dirinya dan kekasihnye menanti ngan setia.. kalu suami isteri lagi bagus.. hihi yelah, sekarang ni pon ade husband/wife yang terpakse kije jauh di tempat lain kan..

lagu ni sound effect dia x sedap sangat.. saye belom jumpe lagi software untuk bahagian bunyi ni.. kalu jumpe, nanti saye memperhalusi lagu ini.. sekali lagi, kalu x sedap, mintak maaf.. (^__^)

ni background lagu ni:

tajuk lagu : sepenuh hati
ciptaan: abdul hafiz
lirik : abdul hafiz / fatin husna
singer: mis twit.. hihi *blushing*
komposer: abdul hafiz

agak2 ade can x nak masok AJL tahun depan?? kihkih



ni liriknye:

Di sini ku berdiri
Menatapi Pelangi
Indah Luhur Aku perlu Engkau Di Sisi

Biarku tak mengerti
Penantian Ku ini
Sebelumku Mencari Takkan undur

Sempurnanya Dirimu
Ku Akui
Sepenuh Hati

Satu Yang Ku Pinta
Agar Kau
Terus Setia

*Chorus
Tiap Malam
ku berdoa
agar engkau terus setia menanti
ku kembali

Tiap Bintang
Yang Ku Bilang
Ku Berjanji akan terus sendiri
Susah Senang
*

Biar ku x mengerti
Penantianku ini
Sebelum ku temui
takkan undur


video klip dia lebey kurang macam nilaaa.. huhu (berangan!)

ok, mis twit nak tag 3 orang supaye join kontest ni gak:

2. afiq

p/s: lagu tu untuk semua blogger gak yang sudi masuk ke blog saya nih! :)

Comments

Afiq Bukhari said…
salam, huhu afiq x pandai la pasal lagu2 ni. sori yer x dapat nk join :)
mis twit said…
its ok! hehe sj tag..
nora said…
semua dia tau buat ni, jeles i tau =D
mis twit said…
hihi mane ade nora.. hihi meh r join kontest!
khairolghani said…
terima kasih sebab join contest..good luck..:)
mis twit said…
hihi tq sbb adekan contest nih!

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~