name the monster giveaway!

salam nak dekat malam!

airini mis twit nak join 1 lagi giveaway! hihi saye masuk pun sebab hadiahnye yang cumel.. kuikui giveaway ni name dia name the monster.. hihi giveaway ni from Lollimia.!

ni haa bannernye:

for those yang nak join , click SINI.

ok untuk pasangan monster ni, saya nak namekan -- maddy (untuk warne merah tu) n madeline (untuk yang pink tu).. nape ye saye letak name tu? key wordnyer -- mad. hihi buleh letak geng name -- the mad monster..

p/s: giveaway ni habis pada 12 disember 2010. sempat lagi nih.. okeh, pe lagi, jum join!

Comments

Far8 budak baik said…
twit mcm best je..ape ni???
mis twit said…
ni contest. jum join!
anamizu said…
comella name tu!!
maddy & madeline!!
gud luck tau ^^
mis twit said…
thanks anamizu! hope menang! kihkih

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~