Monday, November 29, 2010

name the monster giveaway!

salam nak dekat malam!

airini mis twit nak join 1 lagi giveaway! hihi saye masuk pun sebab hadiahnye yang cumel.. kuikui giveaway ni name dia name the monster.. hihi giveaway ni from Lollimia.!

ni haa bannernye:

for those yang nak join , click SINI.

ok untuk pasangan monster ni, saya nak namekan -- maddy (untuk warne merah tu) n madeline (untuk yang pink tu).. nape ye saye letak name tu? key wordnyer -- mad. hihi buleh letak geng name -- the mad monster..

p/s: giveaway ni habis pada 12 disember 2010. sempat lagi nih.. okeh, pe lagi, jum join!

4 COMMENTS:

Far8 budak baik said...[Reply to comment]

twit mcm best je..ape ni???

mis twit said...[Reply to comment]

ni contest. jum join!

anamizu said...[Reply to comment]

comella name tu!!
maddy & madeline!!
gud luck tau ^^

mis twit said...[Reply to comment]

thanks anamizu! hope menang! kihkih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...