Monday, November 22, 2010

thanks to the 100th follower..


salam pagi!

pagi ni mis twit bukak belog.. tengok follower dah 101.. thanks to those yg follow.. aku nyer belog ni bukannye besh sangat.. mungkin sebab hobi aku dok follow orang, make follower aku bertambah..

seperti yang dijanjikan, aku akan bercerita tentang belog dia ni..

ok name belog ni -- shada wentz.. ownernye name shada, rasenye name samaran kot.. hihi muke dia x nampak.. nak tengok profile dia di sini.

belog dia ni aku nampak cantik.. suke tengok.. dulu belog dia ni name gugugaga0309.blogspot.com n ditukar pade shadawentz.com. good change.. memang besh! aku pun kalu ade peluang nak tukar, aku akan wat gitu gak.. untuk kepuasan diri sendiri..

aku pernah gak masuk belog dia ni time gugugaga tu.. ape yang attract aku tengok belog dia ni.. minat dia yang mendalam kat art.. aku dulu pun suke melukis.. tapi x reti gune paint.. buruk benor bile aku wat.. haha

aku nak mengucapkan trimas banyak2 sebab sudi melengkapkan 100th follower aku. aku dah pon meletakkan link banner dia kat blog ak.. wee~~

p/s: aku akan wat review lagi untuk 150th follower.. best gak wat review blog orang nih..

2 COMMENTS:

shada wentz said...[Reply to comment]

aww..trimas dear. terharu neyh! T__T

phatien88 said...[Reply to comment]

haha most welcome dear!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...