Friday, December 31, 2010

2010~ nice memories..

salam pagi~~

sebelum meninggalkan 2010, saye nak review sket ape event yang boom boom da vass yang saye hadapi sepanjang tahun.. nak tengok? jom..

okeh, bulan januari hingga april.. hidup saye penuh dengan kerja.. di tempat praktikal.. saye praktikal di bank rakyat mersing.. kerja2 banyak merangkumi loan, marketing, customer service. best dapat kije kat situ. :)

nilah meja untuk sales.. huhu penat menunggu kat situ..

saye, hada dan kak mas.. miss u all.. :)

bulan lima hingga jun -- pening kepale memikirkan soal kije. dua bulan ni jugak saye apply master di uitm.

bulan julai, saye diterima masuk ke uitm as student mba. alhamdulillah.. dengan kawan - kawan mba, saye banyak dapat nice memories with them.. diaorang sangat sporting.. n besh!

group mba saye time memule masok, stil malu2 kelawar.. haha

celebrate birthday mahsa , the iranian gurl in our class.. sedap kek tu.. hehe

bulan julai juge kawan saye, fati berkahwin.. jumpe balik dengan kawan - kawan kelas saye time degree dulu.. :)

bergambar before balik dari mesjid.. pengantin sudah tiada.. hoho

bulan ogos tahun ni adalah bulan puase. first week puasa, saye pergi mendaki bukit broga. time tu naik ke bukit pada pukul 4 petang lebih kurang lah.. kalau nak bace lebih detail, klik -- (chapter 1) n (chapter 2).

bergambar dengan bebudak club C.O.C... thanks u guys..

me and wanda kat puncak bukit broga..

time berbuka pose.. memang banyak minom...

bulan 9, wah dah nak raye.. ade post pasal pengembaraan saye bersame mak -- persiapan raya 2010.. haha raye kali ni agak x best sebab siblings gaduh n x banyak gi mane2 pon..

bulan 10, hoho bulan ni sudah tensen,, penoh dengan assignment plus nak kejar deadline lagi.. pastu event yang agak besar, my experience gi interview tenaga pengajar mude (TPM).

bulan 11, event paling best, penutup bagi kelas mba sem 1 dan juge gi port dickson.. oo yeah..

makan cendol bersame classmate di port dickson..

sebelum bergerak ke p.d di mcd seksyen 2..

bulan 12, my convocation.. walaupun agak bosan, tapi saye bersyukur sebab dapat bawak famili saye tengok usaha saye time degree kat uitm segamat dulu.. hoho..

abang and akak..

bergambar di masjid shah alam.. haha

dan sekarang.. saye tengah tunggu untuk kemasukan sem 2. alhamdulillah, keputusan sem 1 semua lulus.. :)

p/s: hopefully 2011 akan lebih gempak n best lagi... yeeehaaa

0 COMMENTS:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...