ape yang anda lakukan kalau nampak hantu?

haha salam malam..

sekarang ni mis tengok negare kite ni macam terkene penyakit lambakan citer2 antu kat tv, bek drama or pilem.. tetibe saye teringat pulak satu esemen yang pernah mis wat time di matrikulasi melaka dulu dalam subjek english, saye ade 4 orang ahli grup, wat tajuk GHOST.

best kan? kami ni memang berani mati sampai tahap malam2 kami berkumpul bersame mencari bukti2 kewujudan hantu di sekeliling kami. kami akhirnye di kacau.

kawan 1: dikacau laptopnye. mouse bergerak sendiri sehinggalah membuka folder GHOST kami.
kawan 2: katilnye digegarkan.
kawan 3: tidak dikacau mungkin kerane hatinye begitu murni dan suci.
saye: merasakan / mendengar ada sesuatu berjalan2 di dalam bilik tapi time tu semua rakan saye sudah pon tidor. hish.. meremang dah bulu roma ni..

saye pon stil ingat lagi kami ade wat 1 questionnaire untuk meminta pendapat rakan - rakan yang lain..

soalannye lebih kurang macam ni:

apakah yang anda lakukan jika anda bertemu dengan hantu / makhluk ghaib?

a. bace doa
b. berlari ke dapur dan mencari bawang putih
c. lari lintang pukang
d. berdepan dengan hantu tersebut dan bertanye kenape dia mengganggu anda.

kami ingat jawapan yang akan diberikan oleh kawan2 kami adalah a. tetapi more than 50 % vote adalah d. huh..

p/s: nampak sangat bebudak nih nak memain.. bile kiteorang presentation, semua kecut perut. haha

Comments

Zero said…
jumpa tu belum penah lg. tapi dengar bunyi pelik² dan tak munasabah tu banyak kali juga.
mis twit said…
haa.. maknenye akan jumpe le tu.. kihkih..
aisya said…
alhamdulillah, xpernah lagi jumpe bnde2 camni... minta dijauhkan la..

=)

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~