AutoPing Entri di BlogLarian FB Sesi 2011

salam malam..

lagi satu jam untuk tutup hari 27/12/2010.. lagi 4 hari kite akan menjejakkan kaki ke 2011. sebelim menutup tirai hari ni, saye nak mendaftarkan diri kat BlogLarian. ni Autoping.. good huh? hehe

sape nak join , KLIK SINI. :)


pendaftaran blog saye dalam BlogLarian sudah pon dapat lampu hijo.. hehe meh le lawat blog saye di rumah no. 158. agak jauh.. tapi kalau pakai Google maps or GPS, mesti jumpe punye! kihkih

so saye nak menggunakan kepakaran saye duk mempromote blog or web orang len, yelah saye hanye blaja teori marketing time blajo ni, experience blom ade, saye nak citer sket lah ape yang ade dalam BlogLarian nih:


kat sini, korang sume dapat belajar canne nak gune bloglarian, pe tuh blog nih, blaja canne nak wat blog, or gune nuffnang.. macam bese, konsep BlogLarian nih, sume bukak dalam 1 tab.. hehe


okeh, kat sini plak, korang leh tau kontest terkini yang dibuat BlogLarians.. kihkih leh la menang hadiah.. dah menang tu, jangan lupe share2. sharing is caring.. terutamenye ngan saye.. ;)


kat sini, sesape nak letak iklan, bolehlah letak. BlogLarian pon sudah sangat popular macam Citi Nurhalija (sape tuh?), so, memang bisnes yang letak iklan kat sini akan kaye dalam mase 2,3 bulan dari sekarang.. (saye x bertanggungjawab kalau anda tidak kaye.. redha je).. hikhik

p/s: amacam promotion? ok x? kihkih napelah sakit pinggang lak nih.. lupe plak, saye nak tag:


Comments

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~