the cave and golden rose~

salam malam..

sape masih ingat lagi cerita ni? haha cerita ni memang agak popular sekitar tahun 1999, x silap saye. cerita ni memang best dan meletup ketika itu sampaikan saye dan kawan - kawan di kelas hanya bercerita pasal cerita ini je.

ok, buat yang tidak tahu apakah cerita ini, ia menceritakan tentang puteri menyelamatkan putera kesayangannya. tu yang unik. situasinya jadi terbalik. sepatutnya putera yang selamatkan puteri, ye x?

ok, saya nak updatekan gambar2 pelakon - pelakon yang menjayakan cerita ni. dah lama x tengok gamber dorang. betul?


1. Fantaghiro dilakonkan oleh Alessendra Martines.


gambar sekarang - stil lawa

dulu dalam cerita tu -- comel kan?

2. Romualdo dilakonkan oleh Kim Rossi Stuart.

sekarang -- berubah sket. but stil good looking!

dulu -- cair~ hahah

3. Black queen dilakonkan oleh Brigitte Nielsen


sekarang nampak sikit matang dari dulu.. :)


3. Tarabas dilakonkan oleh Nicolas Rogers

sekarang. -- ye ke? x berubah langsung!

dulu-- hmm memang boleh lawanlah dia nyer hero

p/s: rasenye filem ni naik pun sebab jalan cerita yang menarik plus actors dia good looking! saye x letak banyak pelakon dia coz banyak sangat! amik yang utama aje.. hihi

Comments

cik tom suka giler cerita ni.ade lam lappy cik tom episod 2 n 3 cerita ni :)

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen :)
mis twit said…
hee bestnye! tulah, saye ingat nak download gak tengok sampai habis! :)

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~