Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears



salam petang..

salam seharian mis tak update pape dek broadband down.. boleh dikatekan semalam hari yang tidak paling best untuk mis. huhu

ok xpelah.. walaupun banyak kejadian terjadi semalam yang amat memilukan saye, tapi saye hari ni dapat semangat baru untuk bangkit.. hehe dengan join giveaway! yeah..

rini mis nak masuk giveaway dari GAYAHSPEARS.com. memang best hadiah dia. start dari first place sampai ke consolation place -- hadiah dia domain. hehe jum lah memeriahkan giveaway dia!

sape2 nak join -- KLIK SINI.

meh saye tengok ceklist dulu:

- wajib jadi pengikut gayahspears.com -- cek!
- copy banner, wat entri and sidebar -- cek!
- tajuk entri - Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears. -- cek!
- tag 3 orang kenalan. ok, ni blom. saye nak tag -
- belle
- abc
- nora -- cek!
- copy and paste link kat entri. -- cek!
- kontest tamat - 26/1/2011 -- hoho now 23/12/2010. lambat lagi.. kihkih

p/s: domain.. (berangan ~~~)

Comments

NARDtheNERD said…
good luck dear.
:))
mis twit said…
thanks dear! will tag u after dis!
akubersamaCahya said…
^^ abc bru selesai masalah dgn template.. huhuu.. i'Allah.. nanti abc join ye. =) tQ and good luck.
mis twit said…
ok then! join jgn x join!
Gayahspears said…
Salam knai ya mis twit..hihi
maaf lambat terjah.. Gayah tak sehat..
sila semak senarai nama akak ade ke tak dlm list GA Gayah..hihi
Gdluck ya :)

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~