Thursday, December 23, 2010

First Editions Contest Makin Mess


salam petang.. first of all.. comel giler banner contest kat atas ni!!!! credit to owner.. hihi

ok, ni second giveaway yang mis untuk arini... kontest ni memang best! kene ngan ape yang saye nak citer agak emo.. hihi.. post akan jadi agak panjang ye.. saye wat entri emo saye dulu ye.. details pasal kontest selepas entri..

ok.. bermulelah kisah.. ni kisah tiade yang tipu, hanye yang betul belaka..

kisah emo pertame bermule semase konvo..

ketibaan hamba lambat ke konvo kerana sikap sambil lewa hamba..
menyebabkan hamba bosan menunggu lama di perbarisan.. memang padan muke hamba..
setelah keluar dari konvo, mak hamba mahu balik terus.. tidak sempat bergambar dengan rakan - rakan yang lain.. hamba sedih sambil mengucapkan bye pada rakan2..
kisah emo kedua berlarutan..

setelah balik dari shah alam.. mak hamba pulak sakit.. hamba menjadi sasau dan risau..alhamdulillah.. akhirnya mak hamba sembuh.. dan hamba gembira sesangat!
kisah emo ketiga berlarutan lagi...

hamba cek result exam.. reaksi hamba begini..tetapi hamba bersyukur sebab lulus, alhamdulillah.. but stil emo..

continue to 4th emo story..

esoknya, hamba kehilangan kucing yang disayangi.. menangis lah jawabnye...tapi..2, 3 hari kemudian, dia kembali lagi.. hamba lega..
5th emo story..

selepas itu hamba jatuh sakit.. asik tido aje.. siang bagaikan malam..hari ni, kesihatan sudah baik selepas 2 hari demam.. mood hamba..--xde perasaan--

--TAMMAT--


ok, itulah al kisah emo saye.. hihi sori kalu bosan.. saye nak jawab q's yang owner nak:

full name: fatin husna
nickname: mis twit
date/place of birth: 14 august. lumut, perak.
blog title: ~twit twit~
blog url: http://fatinmyprobs.blogspot.com
to owner: good luck in ur life.. redha ape je yang berlaku.. it'll get better..

ok, kalau yang len nak join, meh KLIK SINI. kontest tutup 31/12/2010. sempat lagi!

p/s: saya nak tag nard. jum join darl!

2 COMMENTS:

such a mess said...[Reply to comment]

thx join..tuan hamba nie tuan ptry ke tuan putry or tuan puteri or tuan kepada putry tuan hamba!!
aahh


pe3hal thx!!

mis twit said...[Reply to comment]

hahah nggak paham sih... adeh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...