GiveAway Akhir Tahun 2010

salam malam.. hehe rini mis x update pape pon.. ni baru nak update.. kihkih

ok, malam ni gak macam bese saya nak join 1 lagi kontest dari TOK ESAH. saya ditag oleh safuraa. thanks dear. giveaway ni tutup pada 1.1.11 pada pukul 11.11 pm.. wah semua nak 1 nombornye.. ari tu mesti banyak orang kawen.. kihkih..

ni banner GIVEAWAY nih:



kalau anda mahu join, meh! saya nak cek ceklist saya jap:

1. buat entri, letak banner, dan link. --- cek!
2. letak banner kat sidebar dan linkkan. -- cek!
3. menjadi cucu TOK. -- cek!
4. wat satu slogan -- ni blom..

Azam saya tahun 2011 adalah :

- mahu mengimprovekan cgpa.
- mahu jadi lebih sihat.
- mahu jadi hamba Allah yang lebih baik.
- meningkatkan amalan.
- ikhlas dalam berbuat sesuatu.
- lebih menyayangi diri sendiri dan tidak dibuli oleh orang lain / persekitaran.
- berbuat baik kepada ahli keluarga saye.
--- cek!

5. tag 3 orang. ni pon blom gak. saye nak tag:
- kawan sekolah menengah, belle.
- kawan serumah, wanda.
- kawan sedorm, shikin.
--- cek!

6. tinggalkan name dan link kat sanun. -- cek!

p/s: jom lah memeriahkan giveaway ni!

Comments

hehehe..insya'allah sumer azam tu bleh dilaksanakan..hehe..

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~