join first giveaway from aten!

salam malam..

hihi arini sebelum tdo mis twit nak join 1 kontest dari aten. nape ye agaknye mis twit tertarik sangat nak masuk giveaway nih? sebab ownernye name same ngan saya, fatin, hihi..

ok, ni banner dia:


giveaway aten ni akan berakhir 26/12/2010. so u all boleh lah join lagi.. lucky draw is the way to find the winner for this giveaway.

ni link blog dia : KLIK SINI

p/s: harap no. 6 tu lucky number. hihi

Comments

dear thanx join my 1st GA.. nanti check nama u k.. thanx again buat entry GA ni.. actually takyah buat pun xpe.. gdluck k~
mis twit said…
hiih saje je wat entry.. s appreciation..
nora said…
amboi..dh bemesra2 nampak 2 org kat atas tu, nk join bolehhh
mis twit said…
buleh nora.. tarak hal..haha

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~