Sunday, December 5, 2010

join first giveaway from aten!

salam malam..

hihi arini sebelum tdo mis twit nak join 1 kontest dari aten. nape ye agaknye mis twit tertarik sangat nak masuk giveaway nih? sebab ownernye name same ngan saya, fatin, hihi..

ok, ni banner dia:


giveaway aten ni akan berakhir 26/12/2010. so u all boleh lah join lagi.. lucky draw is the way to find the winner for this giveaway.

ni link blog dia : KLIK SINI

p/s: harap no. 6 tu lucky number. hihi

4 COMMENTS:

Fatin a.k.a. Aten said...[Reply to comment]

dear thanx join my 1st GA.. nanti check nama u k.. thanx again buat entry GA ni.. actually takyah buat pun xpe.. gdluck k~

mis twit said...[Reply to comment]

hiih saje je wat entry.. s appreciation..

nora said...[Reply to comment]

amboi..dh bemesra2 nampak 2 org kat atas tu, nk join bolehhh

mis twit said...[Reply to comment]

buleh nora.. tarak hal..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...