join giveaway from Selipar Jepun Pink!

salam tengah malam...

kihkih.. ade 1 poem mis twit nak bagi kat owner giveaway ni:

Tiada mutiara sebening cinta,
Tiada sutera sehalus kasih sayang,
Tiada embun sesuci ketulusan hati,
Dan tiada hubungan seindah persahabatan.

SAHABAT bukan,

Matematika yang dapat dihitung nilainya..
Ekonomi yang mengharapkan materi...
PPKN yang dituntut oleh undang - undang...

Tetapi,

SAHABAT adalah sejarah yang dapat dikenang sepanjang masa.


hihi kalau nak buat sendiri, saye memang tak reti.. kenapa agaknye saye memberikan puisi ini kepada ownernye? kerana ape yang saye lihat, pemberi2 giveaway ni selalunye mahu mendapat lebih ramai rakan / sahabat ke blog diaorang. betul? hehhe tu pendapat saye aje..

ok, meh kite tengok giveaway ape yang saye masuk kali ni..

-->> Plushies Giveaways.. sebenarnye, ni bukanlah tajuk giveaway dia, saje je bagi name.. ok, kalau u all nak join, klik SINI.

ok, ni adalah gambar kiszydolls dia:


comel kan? saye pun teringin nak beli patung tu.. coz dia nyer patung customized your needs. hehe blog owner ni adalah menjual patung2 di atas ni, sape2 yang berkenan nak beli, bolehlah jenguk blognye di SINI.

saye nak memasuki kategori yang ke 2 - iaitu budak sekolah lagi.. hihi (sebenarnye u!)

mengenai giveaway ni:

1. kena jadi follower blog Selipar Jepun Pink ni. --> cek!
2. leave name kat komen box. -- > cek!
3. letak gambar 3 kiszydolls dan terangkan tentang GA. -- > cek!
4. jangan lupe kategori yang mane anda masuk. --> cek!

end date : 10 disember 2010! (my sis birthday.. hehe)

p/s: suke cat plushy tu,,.. cute!

Comments

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~