Friday, December 10, 2010

kunyet disembur air!

salam malam..

hari ni mis twit agak happy bile dapat broadband balik selepas 2 hari x bukak internet.. haha macam gelap sekejap dunia.. huu

ok, tadi time saye tengah syok tengok fb n blog, tetibe dengar satu bunyi yang saya memang kenal sangat.. bunyi kucing saye, kunyet. tapi bunyinye len sket kali ni, sebab ade bunyi seekor lagi kucing jantan. bunyi 2 ekor kucing ini sangat garang. dorang bergaduh!

ape lagi, macam biase, saye pun teros keluar dari rumah, menyelamatkan kucing kesayangan , si kunyet. hmm tapi nampaknye bulu dia sudah pun kembang, nampaknye memang xde harapan nak memegang budak sekor ni. silap -silap hari bulan, saye kene cekau balik.

saye pun bukak lah pili air, dan start sembur air tu menggunakan tiub hose dekat 2 ekor tu. adeh,, susah betul nak seperate kan dorang nih padahal dah basah kuyup dah masing2. saye pun terus menyembur sampailah dorang seperate.

then saye pun mendapatkan kucing saya. lawak memang lawak.. bulu dia basah kuyup. sempat amik kamera n snap gambar kucing berwarna oren nih.. hahah


kunyet menjilat bulunye yang basah... di bawah matahari..

cari port nak mengeringkan bulu..

mane nih.. (kucing tadi)

bengang sebab kene sembur ngan air.. haha

p/s: gaduh lagi! leh sembur air lagi! :))

0 COMMENTS:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...