Thursday, December 30, 2010

maher zain nak datang malaysia lagi~~

salam malam..

wah,, ade good news,, maher zain nak wat konsert besar-besaran pada tahun 2011. jom gi.. kali ni mis tekad nak beli tiket dia. sebab yang aritu memang x sempat beli dek final exam. konsert ritu memang agak kecil dan tiket pon terhad.


ok, meh kite tengok ape yang dirasekan oleh maher zain bila datang Malaysia. bagi dia, Malaysia merupakan rumah kedua dan konsert yang akan dibuat pada 2011 ini bukan lah yang terakhir. ada banyak lagi konsert akan dibuat. dia juga sudah belajar bahasa melayu dan dan boleh kira sampai lima -- satu, dua, tiga, empat, lima.. haha menarik..

dia juga akan mengeluarkan lagu Insyaallah dalam versi bahasa melayu. best kan? x sabar.. hihi :)

p/s: harap dia buat konsert kat shah alam lagi.. senang nak gi.. hehe

4 COMMENTS:

al-lavendari said...[Reply to comment]

salam.

terima kasih kerana sudi follow blog saya. semoga ukhwah berpanjangan.

Mr. Swift said...[Reply to comment]

Hye singgah sini dan polo anda!
Nanti free jemput lah ke blog IDE pula eh.
Oh btw entri ni memang syok! Nice!

Tutorial Lengkap Cara Membuat Duit Dengan Nuffnang Dari A Sampai Z Fuhhyohh

maCy said...[Reply to comment]

sebenarnya dia nak jumpa macy. hik3 ;p

mis twit said...[Reply to comment]

@lavendari - welcome..

@mr.swift -- good info! thanks folo!

@macy -- oo.. no wonder la dia nak datang cni.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...