Tuesday, December 21, 2010

saya ditag oleh mardhiah...

salam malam..

malam ni saye nak jawab satu tag dari siti mardhiah.. thanks for tag.. :)

ok, tag ni nama dia -- jom berkenalan.. hihi

meh saye jawab,

apakah status anda?
status -- no komen. saye ni pemalu orangnye.. kihkih

ceritakan tentang diri anda.
ok, name fatin. name blogger -- twit. hehe suke kan muzik. stil study. very simple person.

ceritakan tentang blog anda.
its about me, wat i like, sometimes isu semase, love making frenship with other blogger. :)

apakah pandangan anda pada dunia blog?
very luas. satu dunia yang lain bagi saye. tempat yang boleh buat ramai kawan. :)

nasihat anda pada rakan - rakan yang baru nak buat blog.
dun ever give up. just be urself.

nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda.
~ twit twit~

sampai bilakah anda menulis blog dan impian anda dalam dunia blog.
sampai bila-- sampai mata ni dah tak nampak n jari ni x larat dah nak tekan kekunci. impian -- just nak ramai kawan je.. not more than dat. im just be myself.

p/s: saya tak tau nak tag sape. sape nak jawab, meh lah.

3 COMMENTS:

E.d.Y said...[Reply to comment]

anda pemenang GA Terbang Jauh2...saya masih belum terima details anda...anda ada masa sehingga 2.30pm untuk menghantar details seperti diminta dalam entry pengumuman pemenang...lambat hadiah terpaksa diberi pada org lain..tq

SyafiqaNabila said...[Reply to comment]

wah fatin menang hadiah la.. congratz.. hehe

''just be yourself".. i like that!

mis twit said...[Reply to comment]

@edy: thanks for the gift!
@belle: heheh.. nasib.. thanks btw..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...