Friday, January 21, 2011

Blogwalking Palsu.. Apakah Reaksi Anda?

salam tengah pagi..

panas memang panas.. isu blogwalking palsu nih.. yang dibawah ni adalah link - link yang dipercayai menggunakan software blogwalking palsu untuk menarik trafik tinggi.. kalau korang mahu tahu lebih lagi, bolehlah jenguk PENDEKAR KUDA.

tapi dalam permasalahan blogger yang menggunakan blogwalking software ni, ade juge yang terkena tempias walaupun tidak melakukannye, macam blogger ellen dan mummynemo. sape nak jawab yang nih?? huhu

pelbagai reaksi dilemparkan oleh blogger - blogger kite, ade yang marah, ade yang x kesah, ade yang tak tahu.. ade gak yang yang suam2 je marah tu..

pe pulak perasaan saye? hmm saye tidaklah begitu marah tetapi tidaklah menyetujui tindakan blogwalking palsu nih.. pendapat saye pasti ramai blogger yang telah membuat blogwalking palsu nih.. mungkin ia akan menjadi satu trend, dan adekah kite mampu marah lagi? kalau nak avoid , masuk balik ye blog PK untuk mengetahui care2 nak stopkan blogwalking palsu nih..

link-link nyer:

Newbie - http://www.wowberita.com/
Kasim Ahmad -http://bulanpurnama89.blogspot.com/(BulanPurnama MariLompat)
Innovator - http://rosyur.blogspot.com/
Joe - http://www.joharihamzah.com/blog
Fashion Girl - http://www.samredgroup.co.cc/
SK - http://www.sembangkosong.com/
Popolita - http://popolita.blogspot.com/
Cilupbah - http://cilupbah.blogspot.com/
Anggur - http://akujobless.blogspot.com/
Melati Putih - http://d-ina-pengantin.blogspot.com/
Cahaya Cinta - ask-me-photographer.blogspot.com/
Suhaisweet - http://suhaisweet.blogspot.com/
GetMovie124 - http://getmovie124.blogspot.com/
Umar Yang Cute - http://salam1malay.blogspot.com/
Blur a.k.a Jiwa Kacau - http://www.jiwakacau.com/
Syamsid - http://flymoo.blogspot.com/
Joe a.k.a Faizol-1 - http://questwinintravel.blogspot.com

so mis nak tahu jugak ape perasaan kome terhadap isu ini.. meh vote kat poll di sidebar.

p/s: saye tidaklah begitu obses dengan meningkatkan trafik sampai tahap menggunakan software tersebut, bloglah dengan ikhlas.

6 COMMENTS:

NARDtheNERD said...[Reply to comment]

betul betul.
berblog dengan ikhlas kann.
:))

mis twit said...[Reply to comment]

@nard - yup.. ikhlas tu penting

Woofer Storm said...[Reply to comment]

apasal nma sy teda dlm list ni?heheeee

biella93 said...[Reply to comment]

tak baik betol la dorang wt cmtuh . haishhh . ape nak jadi laahh

Fatin a.k.a. Aten said...[Reply to comment]

thanks for the sharing.. aten pun baru je tau psl ni.. umar tu setiap hari ada kt shout box aten..

mis twit said...[Reply to comment]

@woofer : ooo wat gak eh...

@biella : tulah.. care nak senang kan..

@aten: hihi tulah umar tu memang agak popular.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...