Contest Saya mau Template Profesional!

by - January 26, 2011


nak join , KLIK SINI

salam memang dah nak pagi ni..

so mis nak join satu kontest from aizstory ni. emang beshlah kan.. mis memang mau template ni coz da bit bosan ngan template biru ni.. macam bese, saye memang cepat bosan kecuali kalau template tu dibuat khas untuk saye kihkih..

ok, taste blog design yang saye mau, stil nak kaler biru cair, sebab saye suke ketenangan nye.. column tu saye sebenarnye prefer 2 coloumn je.. tapi saye ni jenis suke tulisan kecik2. tapi x lah menyusahkan orang nak bace. design burung tu wajib ade, sebab burung ni haiwan faveret terbaru saye.. kalau boleh template yang berasaskan bird lah..

sebab ape ye saye masok? sebab saye suke tengok blog aiz ni.. memang lawa, memang customize. saye sebenarnye pon ade wat template untuk diri sendir di test blog.. tapi sebab kekangan mase, x siap2 template tu sebab agak leceh kan nak edit html sume tu.. tapi x leh lawan la template aiz ni..

p/s: due date 31 january ni.. yuk!

You May Also Like

9 comments