Contest Saya mau Template Profesional!


nak join , KLIK SINI

salam memang dah nak pagi ni..

so mis nak join satu kontest from aizstory ni. emang beshlah kan.. mis memang mau template ni coz da bit bosan ngan template biru ni.. macam bese, saye memang cepat bosan kecuali kalau template tu dibuat khas untuk saye kihkih..

ok, taste blog design yang saye mau, stil nak kaler biru cair, sebab saye suke ketenangan nye.. column tu saye sebenarnye prefer 2 coloumn je.. tapi saye ni jenis suke tulisan kecik2. tapi x lah menyusahkan orang nak bace. design burung tu wajib ade, sebab burung ni haiwan faveret terbaru saye.. kalau boleh template yang berasaskan bird lah..

sebab ape ye saye masok? sebab saye suke tengok blog aiz ni.. memang lawa, memang customize. saye sebenarnye pon ade wat template untuk diri sendir di test blog.. tapi sebab kekangan mase, x siap2 template tu sebab agak leceh kan nak edit html sume tu.. tapi x leh lawan la template aiz ni..

p/s: due date 31 january ni.. yuk!

Comments

Aiz said…
^__^ gud luck ye sis.. ^__^ harmoni je masuk blog sis ni ^__^
mis twit said…
@Aiz thanks aiz :)
Mas-Azi-Mah said…
yeah good luck ye.. ni mesti boley meang ni. insya-Allah :)
semoga menjadi yang bertuah.. hehehe
mis twit said…
@maz - tulah.. memang nak ni..
toyolkiut said…
moga bjaya..
mis twit said…
@toyol - thanks toyol~
biella93 said…
gud luck sis ! hehehe :)
mis twit said…
@biella - tq dear!
Cma Shiema said…
gud luck miss tweet..

berbalas singgah n polo kamu balik~~
thengs polo cma ye..
nice template.

twet! twet!

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~