Monday, January 17, 2011

Follower BloG Review Oleh Jejaka Terhangat

salam malam.. mis nak masok blog review neh.. kuikui

ok, mis nak masuk blog review dari Jejaka Terhangat.. ok, ni banner dia:




if korang nak join, KLIK SINI.

opp.. sebelum masok, korang hendaklah :

1. bawak air cap badak sebelum korang akan berpeluh2 bace blog jejaka terhangat.
2. pakai cermin mate hitam.. sebab takot terpesona dengan kekacakan dan keenseman blog jejaka tersebut..

atau dalam erti kata lain, post blog neh memang x bosan la bace.. asek2 TERtekan link within je.. kihkih

p/s: dey, bile mau siap esemen? huh.. ni dah kes terpesonalah ni..

1 COMMENTS:

Jejaka Terhangat said...[Reply to comment]

hehe..wat lawak ek kat point2 tu. ngehh..JT masukkan dlm list menunggu review dlu ek..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...