harapan ku punah di AJL.. isk isk~~

waa... tak sempat mis nak tulis post semalam sebab kiciwa dengan result AJL 25.. menci..

ingatkan yuna yang menang,, tapi harapan to more kepada faizal tahir / meet uncle hussain.. isk isk.. nasib MUH menang no. 2.. tapi kenape ana rafali menang??

aisehh.. yuna pon mis tengok boleh la tahan.. sore sedap.. n after result no. 3 and 2 dah kuar, rasenye yuna yang paling layak kot..


i dun wanna criticizela kat ana.. tu rezeki dia.. nak wat macam mane kan.. then, saye pikir, AJL ni dah x berprestij macam dulu dah.. kalau lah diikutkan kepada lirik dan lagu semate2, x payahla artis2 tu wat gimik, n menjerit nak mengeluarkan sore tersedap mereka.. tengok lagu, dan umumkan sape pemenang.. kan senang.. x yah nak wat persembahan. wat habis tenaga dan nervous artis je.

p/s: yang penting, i kiciwa.. isk isk.. :(

Comments

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Slab Slai 2015 / 2016