misi berkenalan dengan blogger gegar blog..

salam pagi hari...

mis baru je recover demam.. memang agak tensen lah bile nak update blog tu, demam plak.. badan lenguh + esemen yang berlambak..

so saye ade misi baru yang nak wat, saye nak blogwalking blogger2 yang join gegar blog tu kan.. ritu nak join soklan pertama , ben plak nak postkan list2 blog tu tengahhari.. memang x boleh lah coz kelas time tu..

so. mud nak blogwalking dah datang balik, salam perkenalan! :)

p/s: bilelah berukband ni nak laju.. isk isk

Comments

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~