lagu - lagu ke anugerah juara lagu 25.

salam malam..

wah, anugerah juara lagu ke 25 akan berlangsung pada 9/1/2011. rancangan ni memang saye minat.. huhu terutama time meet uncle hussain menang dengan lagu "Lagu Untukmu".. memang minat giler lagu tu..

okeh, untuk kali ni, saye nak listkan lagu ape yang akan dipertandingkan:

1. Faizal Tahir - Hanyut

2. Shahir - Kebahagiaan dalam Perpisahan

3. Hafiz - Noktah Cinta

4. Meet Uncle Hussain - Drama King


5. Adira - Ku Ada Kamu

6. Yuna - Cinta Sempurna

7. A.P.I - Pelita

8. Tomok - Berlari

9. Black - Sofea Jane

10. Bunkface - Extravanganza

11. Stacy - Jahat


12. Anna Rafali - Tolong Ingatkan Aku

13. Hujan - Mencari Konklusi

14. Faizal Tahir - Selamat Malam


disebabkan mis sekarang ni kureng mendengar lagu melayu, kadang2 x perasan dan x pernah dengar pon.. hihi ntah ape2 je saye ni.. banyak dengar lagu paramore ngan maher zain jek.. agak2 maher zain leh x masuk ajl? hahaha

so, saye boldkan lagu yang saye rase akan menang malam tu. ape prediction u alls terhadap pemenang kali ni?

saye agak yang akan menang, faizal tahir, black, ngan stacy.. atau mungkinkah meet uncle hussain sekali lagi?? meh kite tengok mengena tak ape yang saye bet.. hihi bet lagi sekali..

p/s: ade sape x nak bet ngan saye? saje suke2 bet. nanti saye watkan award, letak name blog korang kat atas award tu.. itupon kalau ade yang sudi.. hihi

Comments

Ujang9897 said…
faizal tahir dan black best..
deAnza-wAnda said…
aku ah menang tin..aku masok gak aw..
mis twit said…
@Ujang9897 huhu same.. :)
mis twit said…
@deAnza-wAnda huhu hang x yahle..
SyafiqaNabila said…
black !!! tapi syahir pun ok gak..hehe

mis twit ditag!! --> feel free to visit!

http://syafiqa-belle.blogspot.com/2011/01/giveaway-edy-awak-busuk.html

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Slab Slai 2015 / 2016