thanks to the 200th follower ~~ orang muo!


salam pagi..

saye nak mengucapkan trimas kat orang muo coz melengkapkan follower saye yang ke 200. hihi meh saye nak wat review sket pasal blog dia..

ok, follower dia sudah mencecah 2010. tepuk2.. memang gempak lah..

post2 orang muo memang banyak information yang berguna. hihi i like! dan yang paling penting, dia pon orang johor seperti saye.. hihi (jangan marah.. saye sayang sume orang.. haha).. cumenye saye bukan muo tapi mersing.. hehe

latest post kat blog dia adalah -- Makan Telur Cacing Gelang Untuk Kurus Supaya Mendapat Peluang Kerjaya.. menarik bukan? so sape nak kurus tanpa diet dan exercise, leh tengok post dia..

okeh.. pe lagi.. kite terjah --->


p/s: thanks to all my followers gak.. you are the best!

Comments

cik hani said…
wow... folower dia dah 200.. tahniah2...
wah!!! gempak blog nie,..hehe
ni ada tag untuk kamu ye,..-->http://encikdayat.blogspot.com/2011/01/bloglist-istimewa-untuk-blogger-baru.html

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~