Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~

by - February 01, 2011

credit to zwani.com

salam malam...

raye cine kali ni rase lebih meriah. saye pon x tau nape.. mungkin sebab saye tengok cerite Homecoming.. hehe best! balik kampung kali ni pon agak best sebab banayk masalah kat shah alam n tengok muke mak n kampung, terase lebih ok.

ok, dikesempatan ni saye nak ucapkan selamat tahun baru cine to my best fren, lim. as a present, i made him cookies.. chocolate chip sebab dia tidak balik kampung untuk perayaan ni atas sebab2 tertentu.. so saye pon postlah cookies ni..

wahaha.. hitam kut.. tapi oklah gak rase dia.. hehe kesian lim.. ko makan tau.. x makan, rezeki ko x bertambah sampai chinese new year tahun depan.. wahahah (giler kejam)

p/s: saye udah pon merealisasikan semangat 1 malaysia.. anda pula bile lagi? haha

You May Also Like

5 comments