Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~

credit to zwani.com

salam malam...

raye cine kali ni rase lebih meriah. saye pon x tau nape.. mungkin sebab saye tengok cerite Homecoming.. hehe best! balik kampung kali ni pon agak best sebab banayk masalah kat shah alam n tengok muke mak n kampung, terase lebih ok.

ok, dikesempatan ni saye nak ucapkan selamat tahun baru cine to my best fren, lim. as a present, i made him cookies.. chocolate chip sebab dia tidak balik kampung untuk perayaan ni atas sebab2 tertentu.. so saye pon postlah cookies ni..

wahaha.. hitam kut.. tapi oklah gak rase dia.. hehe kesian lim.. ko makan tau.. x makan, rezeki ko x bertambah sampai chinese new year tahun depan.. wahahah (giler kejam)

p/s: saye udah pon merealisasikan semangat 1 malaysia.. anda pula bile lagi? haha

Comments

Alisya said…
nak rasa jgk cookies tu..hihi

tag 4 u:
http://wardahalisya.blogspot.com/2011/02/25-random-facts-about-me-myself-and-i.html
Che Mat said…
hitam tu choc chips ke?heee.
macam sedap. *meleleh
salam perkenalan juga. : )
zubir othman said…
Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq
zubir othman said…
Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq
cute blog.

thankz for following~

nk rse cookies.. hee~

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Slab Slai 2015 / 2016