Tuesday, February 1, 2011

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~

credit to zwani.com

salam malam...

raye cine kali ni rase lebih meriah. saye pon x tau nape.. mungkin sebab saye tengok cerite Homecoming.. hehe best! balik kampung kali ni pon agak best sebab banayk masalah kat shah alam n tengok muke mak n kampung, terase lebih ok.

ok, dikesempatan ni saye nak ucapkan selamat tahun baru cine to my best fren, lim. as a present, i made him cookies.. chocolate chip sebab dia tidak balik kampung untuk perayaan ni atas sebab2 tertentu.. so saye pon postlah cookies ni..

wahaha.. hitam kut.. tapi oklah gak rase dia.. hehe kesian lim.. ko makan tau.. x makan, rezeki ko x bertambah sampai chinese new year tahun depan.. wahahah (giler kejam)

p/s: saye udah pon merealisasikan semangat 1 malaysia.. anda pula bile lagi? haha

5 COMMENTS:

Alisya said...[Reply to comment]

nak rasa jgk cookies tu..hihi

tag 4 u:
http://wardahalisya.blogspot.com/2011/02/25-random-facts-about-me-myself-and-i.html

Che Mat said...[Reply to comment]

hitam tu choc chips ke?heee.
macam sedap. *meleleh
salam perkenalan juga. : )

zubir othman said...[Reply to comment]

Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

zubir othman said...[Reply to comment]

Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

kEBayA SeNDaT SePaTu MeRaH said...[Reply to comment]

cute blog.

thankz for following~

nk rse cookies.. hee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...