Mimpi Orang yang Same~

salam pagi~

jam menunjukkan pukul 6.45 pagi.. mis dah bangun dari pukul 3 pagi tadi untuk menyiapkan esemen.. hihi memang agak bz lately. semalam ade kuiz, susah sket nak jawab.

so sejak 3 malam yang lepas, saye asek mimpi orang yang same aje. sebelum ni memang x pernah mimpi dia ni.. nak cakap gadoh, x pulak..

nak kol dia ni pulak, kang dia cakap, " nape tetibe kol aku ni?" aiyakk malu.. (-__-")..

ade orang cakap , jikalau kite mimpi dari tengah malam sampai ke subuh, mungkin benarlah mimpi itu.. dan saye bermimpi orang ini memang dalam lingkungan mase itu..

ntahlah.. kalau saye ade membuat salah dengan orang itu, diharapkan tuhan dapat mendatangkan mimpi kesalahan saye terhadapnye so saye boleh mintak maaf. jikalau tidak, harapnye tidak datang lagi mimpi macam tu..

p/s: bosan la mimpi orang yang same je, nak mimpi kucing kesayangan pulak.. huu

Comments

Firdaus Kasim said…
mimpi tue hanya mainan je awk
awk, jom tukar banner atau link nk?

Popular post bulan ini : Cara-Cara Blogwalking yg Betul

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~