Ben Ashaari Gegar Lagi

salam pagi..

hmm dah lame x connect ngan blog yang saye suke masok ni. dek kekangan masa, saye rase esemen pon sudah slow., saye ingat nak kembali aktif blog.

ok, untuk menyatakan komitmen saye terhadap blog, macam bese, saye nak join Ben Ashaari Gegar Blog dia. penyertaan saye hanyelah mahu menambahkan rakan2 blog. :)


nak join, klik banner. :)

p/s: yuk tambah kenalan?

Comments

Salmiah said…
group 6 gegar dari blog BA.
cik riffa :) said…
singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
call it a day?

top post ;
ben ashaari gegar lagi

kau silap besar

Anwar hadi :)
umie mia said…
hai..same group...dtg singgah sini kasi gegar :)

http://ummiedamia.blogspot.com/
Amira Zemiesya said…
hyee dropping by :) gegar gegar.


http://amierazemiesya.blogspot.com/
Lulu caldina said…
Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee
fRaMe+LenSeS said…
Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Its Complicated
FIRDAUS HUSAIN said…
hye...same grup 6, no. 63

http://5185studio.blogspot.com/

GEGAR!!!
Ly_Tulip said…
SALAM GEGARAN:Satu Haro Seratos Blog menyambong gegaran nya ke kumpulan 6 plak setelah kumpulan sebelom-sebelom ini iaitu kumpulan 1,2,3,4 dan 5 telah berjaya ku tawan.... :p

*Peace Yo!:)

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~