Friday, April 15, 2011

Ben Ashaari Gegar Lagi

salam pagi..

hmm dah lame x connect ngan blog yang saye suke masok ni. dek kekangan masa, saye rase esemen pon sudah slow., saye ingat nak kembali aktif blog.

ok, untuk menyatakan komitmen saye terhadap blog, macam bese, saye nak join Ben Ashaari Gegar Blog dia. penyertaan saye hanyelah mahu menambahkan rakan2 blog. :)


nak join, klik banner. :)

p/s: yuk tambah kenalan?

9 COMMENTS:

Salmiah said...[Reply to comment]

group 6 gegar dari blog BA.

cik riffa :) said...[Reply to comment]

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
call it a day?

top post ;
ben ashaari gegar lagi

kau silap besar

Anwar hadi :)

umie mia said...[Reply to comment]

hai..same group...dtg singgah sini kasi gegar :)

http://ummiedamia.blogspot.com/

Amira Zemiesya said...[Reply to comment]

hyee dropping by :) gegar gegar.


http://amierazemiesya.blogspot.com/

Lulu caldina said...[Reply to comment]

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

fRaMe+LenSeS said...[Reply to comment]

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Its Complicated

FIRDAUS HUSAIN said...[Reply to comment]

hye...same grup 6, no. 63

http://5185studio.blogspot.com/

GEGAR!!!

Anak Ulu Cheka said...[Reply to comment]

assalam kasik gegar dari geng 9

Segmen : BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Ly_Tulip said...[Reply to comment]

SALAM GEGARAN:Satu Haro Seratos Blog menyambong gegaran nya ke kumpulan 6 plak setelah kumpulan sebelom-sebelom ini iaitu kumpulan 1,2,3,4 dan 5 telah berjaya ku tawan.... :p

*Peace Yo!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...