Sape Sayang Haiwan?

salam 1 malaysia.. :)

ok, saye dah pun bukak satu Facebook Fan page untuk sape2 nak bagi haiwan sebagai anak angkat. caranya mudah saje. cume letakkan info haiwan yang ingin diberi sebagai anak angkat kat page tu dan nanti orang lain akan kol anda jika mereka berminat untuk mengambilnya terus dari rumah anda. senang kan?

kalau xde pun haiwan yang nak diberi sebagai anak angkat, kalau suke page ni, mehla like same2. :) mane tahu ade haiwan2 yang berkenan dihati untuk diambil sebagai anak angkat nanti.






p/s: sayang kan haiwan? :*

Comments

zieyzain said…
nice,..me supporT yah,..=)

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~