Friday, April 8, 2011

Tensen Da Mula Reda~

salam tengah hari.. :)

dah lame sangat x update blog. huu saye sangat tensen dek study. so sape2 nak sambung master tu especially full time coursework mode, fikirlah beberapa kali dulu ye. hmm..

ok, esemen yang paling menesenkan saye adalah website creation. nak tengok website saye? website ni tidak aktif lagi dek banyak lagi yang perlu direalitikan. okeh ni link:


website ni dibina atas kasih sayang saye terhadap kucing2, anjing2 dan haiwan peliharaan lain. website ni adalah website untuk mengambil haiwan peliharaan orang lain sebagai haiwan peliharaan anda. free je. x payah bayar pun. saye akan menaiktarafkan website ni selepas membuat collaboration dengan sesetengah pihak. :)

lepas wat website yang mengambil mase 2 minggu ni, saye sangat kepenatan. hasilnye saye dapat allergik pada kulit yang agak teruk dan gastrik, diinject disebabkan penyakit2 tersebut dan dapat mc. huu..

tapi terasa puas ati sebab dapat wat gak website! hihi pas habis sem ni project saye nak wat website untuk abang saye pulak. :)

p/s: usaha tangga kejayaan.!

0 COMMENTS:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...