American IDOL dah X IdoL, PFfT~

salam petang..

sekarang ni mis tengah tengok AF9. hmm kurang memberangsangkan lah, kurang meriah berbanding dulu. sebagai peminat muzik, sambil2 tengok AF ni, teringat American Idol 10. rancangan realiti menyanyi yang paling saye suke. tapi agak heartbroken pas tengok satu2 penyanyi peberet kuar satu2. hmm napela x kuarkan je Lauren tu.. bukannye best pon.

meh tengok contestant peberet mane yang saye suke terkeluar.

1. casey abrams.


peserta peberet yang paling saye suke. attitude bagus, klaka pon ade, plus men alat muzik superb, n vocal power. diselamatkan pada minggu ke 4 oleh judges dan terkeluar pade minggu ke 5. geram tol r.. haiishh

2. jacob lusks

peserta peberet no 2 keluar. hangin nih.. sore ala2 macamm fantasia, agak gedik sket tp x kesah pon sebab dia ade attitude bile wat persembahan. keluar pada minggu 5/5. x paham tol nih..

3. haley reinhart.


peserta peberet no 3 dan terakhir. dia ni x terkeluar lagi. sore baru discover sedap bile nyanyi lagu Bennie in the Jets. time tu baru saye suke dia ni. dia kalau keluar, memang x nak tengok dah american idol.

p/s: x paham macam mane rakyat america wat voting. yang lepas pun si paula abdul bengang dan quit sebab x puas ati Adam Lambert x menang. memanglah dia gay, tapi konsistent dan bakat dia tu yang perlu ditengok. x gitu?

Comments

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~