Monday, May 16, 2011

Ape Yang Best tentang K - POP?

salam tengah hari..

saye ni peminat muzik. cume dok pikir nape agak2nye budak2 sekarang suke sangat ngan K- POP. ok saye tengok lagu dia kebanyakannye rancak, sedap jugak dengar, tapi bile tang dia nyanyi ramai2 sangat, serabut nengok nye. sori to say. hmm

p/s: konsep setiap grup lak lebih kurang je. mcm xde variety.


1 COMMENTS:

farhanaDr said...[Reply to comment]

K-Pop saya prefer group yang nyanyi lagu ballad dan slow. Contoh macam 2AM. Soothing je dengar. If rancak2, saya kurang minat tapi boleh lagi layan. Heehee. :)

Yang penting, saya ni balun jek, hindustan, tamil, cina, melayu, indonesia, semua lagu saya dengar. M-Pop pn boleh. Ekeke. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...