Ape Yang Best tentang K - POP?

salam tengah hari..

saye ni peminat muzik. cume dok pikir nape agak2nye budak2 sekarang suke sangat ngan K- POP. ok saye tengok lagu dia kebanyakannye rancak, sedap jugak dengar, tapi bile tang dia nyanyi ramai2 sangat, serabut nengok nye. sori to say. hmm

p/s: konsep setiap grup lak lebih kurang je. mcm xde variety.


Comments

farhanaDr said…
K-Pop saya prefer group yang nyanyi lagu ballad dan slow. Contoh macam 2AM. Soothing je dengar. If rancak2, saya kurang minat tapi boleh lagi layan. Heehee. :)

Yang penting, saya ni balun jek, hindustan, tamil, cina, melayu, indonesia, semua lagu saya dengar. M-Pop pn boleh. Ekeke. ;)

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~