Saturday, May 7, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011!

salam petang.

ok, macam bese, nak join blog sifu ben. memang suke join dia nyer segmen ni. okeh, sifu ben ade masok DIGI WWWOW awards nih, tulun dia vote nak? KLIK SINI. dia memang layak menang sebab banyak tolong blogger2 baru dan lame mempromosi blog2 memaseng.



KLIK BANNER UNTUK JOIN.

okeh, untuk segmen gegar gegar ni, bulan may nyer. dari segmen ni saye dapat ramai kawan blogger baru.. jap lagi nak jalan2 blog orang jap. pada sesape nak tambah kenalan, meh la join!!

p/s: congrats sifu ben sebab ranking gempak kat awards tu.

17 COMMENTS:

en solo said...[Reply to comment]

selamat hari sabtu...
jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- tengok cite hindustan tak ???
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/hindustan-punya-pasal.html

mis twit said...[Reply to comment]

@en solomekaseh.. citer hindustan tu ke? yg sah haruk kan tu ke? heheh

Fauzie Jasmani said...[Reply to comment]

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

mis twit said...[Reply to comment]

@Fauzie Jasmani meh r folo. saye folo kamu dulu. hehe

iLa VaNiLLa said...[Reply to comment]

singgah gegarkn blog ini.. arghhh !! hahaha.. ^^

salam ziarah.. ;)

Ros Anisza said...[Reply to comment]

salam perkenalan...... mari kita gegar!!

Blogberry Emry said...[Reply to comment]

Salam gegar Blogberry Emry™ dari Indonesia

ct nuur' ain said...[Reply to comment]

helo2...
jom kiter gegar sesamer...
http://ctnuurain.blogspot.com

Muhammad Khairul Fahmi said...[Reply to comment]

singgah sini..jom gegar kump 5 :)

mis twit said...[Reply to comment]

@iLa VaNiLLa tq! jum gegar! haiyakk

mis twit said...[Reply to comment]

@Blogberry Emry selamat datang sih. gegar gegar ya..

mis twit said...[Reply to comment]

@ct nuur' ain ok, jum gegar2..

mis twit said...[Reply to comment]

@Muhammad Khairul Fahmi hai rakan sepasukan.. hihi

shat said...[Reply to comment]

datang gegar balik ! :)

Kei Seichi said...[Reply to comment]

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

FAZLINA AZIZ said...[Reply to comment]

singgah,datang dari blog abg ben =))

TAK SALAH KALAU BALAS KUNJUNGAN KAN?

personal blog :
expire-date.blogspot.com

blogshop :
old-stuffresale.blogspot.com

THANK YOU !!!

waniey syazwani said...[Reply to comment]

datang gegar dari blog BA
sorry lambat, baru abih exam
:)
jemput datang blog saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...