BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011!

salam petang.

ok, macam bese, nak join blog sifu ben. memang suke join dia nyer segmen ni. okeh, sifu ben ade masok DIGI WWWOW awards nih, tulun dia vote nak? KLIK SINI. dia memang layak menang sebab banyak tolong blogger2 baru dan lame mempromosi blog2 memaseng.



KLIK BANNER UNTUK JOIN.

okeh, untuk segmen gegar gegar ni, bulan may nyer. dari segmen ni saye dapat ramai kawan blogger baru.. jap lagi nak jalan2 blog orang jap. pada sesape nak tambah kenalan, meh la join!!

p/s: congrats sifu ben sebab ranking gempak kat awards tu.

Comments

en solo said…
selamat hari sabtu...
jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- tengok cite hindustan tak ???
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/hindustan-punya-pasal.html
mis twit said…
@en solomekaseh.. citer hindustan tu ke? yg sah haruk kan tu ke? heheh
Fauzie Jasmani said…
Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..
mis twit said…
@Fauzie Jasmani meh r folo. saye folo kamu dulu. hehe
iLa VaNiLLa said…
singgah gegarkn blog ini.. arghhh !! hahaha.. ^^

salam ziarah.. ;)
Ros Anisza said…
salam perkenalan...... mari kita gegar!!
Blogberry Emry said…
Salam gegar Blogberry Emry™ dari Indonesia
ct nuur' ain said…
helo2...
jom kiter gegar sesamer...
http://ctnuurain.blogspot.com
singgah sini..jom gegar kump 5 :)
mis twit said…
@iLa VaNiLLa tq! jum gegar! haiyakk
mis twit said…
@Blogberry Emry selamat datang sih. gegar gegar ya..
mis twit said…
@ct nuur' ain ok, jum gegar2..
mis twit said…
@Muhammad Khairul Fahmi hai rakan sepasukan.. hihi
shat said…
datang gegar balik ! :)
Kei Seichi said…
singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/
FAZLINA AZIZ said…
singgah,datang dari blog abg ben =))

TAK SALAH KALAU BALAS KUNJUNGAN KAN?

personal blog :
expire-date.blogspot.com

blogshop :
old-stuffresale.blogspot.com

THANK YOU !!!
waniey syazwani said…
datang gegar dari blog BA
sorry lambat, baru abih exam
:)
jemput datang blog saya

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~