Mane Datang Idea Jambu ML Minggu Ni?

salam pagi~

semalam mis tengok maharaja lawak minggu ke 6. peserta yang saye sokong adelah :: JAMBU! memang best dorang. lawak yang boleh dikatekan high class, dan mungkin sesetengah orang x paham lawak dorang ni. aku paham je. minggu ni aku rase dorang amek inspirasi dari jepun nyer creative style:



ade x agak2? memang ade kan? meh tengok JAMBU nyer semalam lak:



tapi dorang wat lawak memang best la kan. :) memang tunggu dorang setiap minggu wat persembahan.

p/s: minggu depan silent comedy. dek idea jambu yang ala - ala x bercakap, ade tema tu minggu depan. agak2 macam mane ye? x rase berat sebelah ke?

Comments

fRaMe+LenSeS said…
terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~